GRPHN_2qu

Met QR-codes kan je snel en makkelijk koppelingen leggen tussen papier en web. GRPHN heeft op basis van QR een aantal handige diensten ontwikkeld. Met als basis een systeem dat zeer goed te scannen codes genereert, die ook leesbaar zijn van veraf, met goedkopere smartphones en in moeilijke lichtomstandigheden.

  Om te beginnen kunt u op het 2qu platform een handige contactpagina aanmaken waarmee u eenvoudig door kunt verwijzen naar de verschillende mogelijkheden waarmee mensen met u in contact kunnen komen. Via uw website. Via uw twitter, facebook of linkedin-account. Of via mail, telefoon, sms. Of welke optie u zelf ook maar wilt toevoegen. De qr-code kunt u afdrukken op uw visitekaartje, op uw bedrijfsfiets plakken of afdrukken op uw folder. Het voordeel is dat u de contactpagina achteraf makkelijk aan kunt passen. Dus als u een ander mail-adres of telefoonnummer krijgt, geeft de link op uw oude visitekaartje nog steeds actuele contactinformatie.

Maar de GRPHN_2qu dienst kan veel meer. Zo kunt u met 2qu op basis van een makkelijk te scannen code, doorverwijzen naar iedere gewenste pagina op internet. En door een stukje code te integreren in uw website, wordt automatisch een QR-code gegenereerd, die verwijst naar precies die pagina op uw website. Daarmee kunt u zelf eenvoudig voor iedere pagina op uw website een qr-code genereren. Dat is voor uw bezoekers handig, om bijvoorbeeld snel de link van een beeldscherm over te nemen naar een smartphone. En ook die automatisch gegenereerde codes kunt u afdrukken op een folder of poster, zodat mensen precies doorverwezen worden naar de plek waar u ze wilt hebben!

 U kunt de code ook weergeven op de webpagina zelf. Daarmee wordt het super makkelijk om een plek op uw website (bijvoorbeeld met specifieke productinformatie) over te nemen van de ene computer of smartphone op de andere; geen gehannes met kopiëren, plakken en doormailen van web-links, maar simpel even scannen en uw collega of klant heeft de link in zijn telefoon.

Met een speciale ‘server-site’ koppeling is het zelfs mogelijk om gepersonificeerde QR-codes te maken en die te voorzien van een pincode. Deze links kunnen ook ‘post-request’ uitvoeren op een server en kunnen zo (met behulp van een gebruikerssessie) beveiligd worden tegen gebruik door derden.

Tevens kunnen we op basis van een databasekoppeling pdf-bestanden en printwerk voor u genereren met geïntegreerde QR verwijzingen. Zo kunt u bijvoorbeeld verwijzen naar meer informatie over een factuur, product of dienst en (in combinatie met een pincode) zelfs naar accountgegevens of een gebruikers login.

Een 2qu-contactpagina heeft u voor € 12,–* per jaar. Neem voor de andere 2qu-diensten contact met ons op :-)


Volg GRPHN op Twitter

GRPHN_webdiensten
Veilig, eenvoudig, betaalbaar

  • uw pagina op internet 2,00 p/m*
  • website eigen beheer 10,00 p/m*
  • website full-service 21,00 p/m*
  • contact/inschrijfformulier 1,00 p/m*
* prijzen op basis van jaarcontract, exclusief 21% btw

Ga naar productoverzichtKVK 58468900 • grphn.com/contact
©