adviesdiensten

„beperk verliezen, creëer kansen”

We zitten niet in de crisis, maar midden in een evolutie; een proces waarin we afrekenen met alles wat groot, log en inefficiënt is. Wat helpt ons nu echt vooruit? Wat maakt ons echt gelukkig? Dat zijn de vragen waarmee GRPHN continu aan de slag is. En waarop inmiddels een hele reeks antwoorden zijn gevonden.

GRPHN adviseert u graag over hoe u uw organisatie op gebied van communicatie en administratie efficiënter en doelmatiger kunt inrichten. Soms door toepassing van nieuwe technologie, soms door zeer doeltreffende 'low-tech' oplossingen. Niet zelden door beter gebruik van de middelen en capaciteiten die u al in huis heeft.
 

ICT-oplossingen

Of u nu een bedrijf met 100 werknemers runt of ZZP-er bent,
de inzet van informatie en communicatie-technologie in uw bedrijfsproces kan enorm kostenbesparend werken. ICT werkt in uw voordeel, mits u het verstandig en met beleid toepast.

GRPHN adviseert u onafhankelijk over de mogelijkheden en zet samen met u op een rijtje welke keuzes u heeft. En welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijfsproces optimaal te ondersteunen.

GRPHN helpt u bijvoorbeeld bij de keuze voor een website-bouwer en de inrichting van een back-office. Bij het zoeken naar een geschikt klant-response systeem of webwinkel administratie pakket.

Daarbij heeft GRPHN veel aandacht aan prijs/kwaliteit verhouding en duurzaamheid.
 

Kostenbesparing

Als ondernemer dient u goed op uw kosten te letten, wilt u in deze tijd de concurrentie aan kunnen op uw markt. Soms zit besparing in kleine veranderingen: minder printen, de koffieautomaat vervangen door zuinige koffiezetters, betere afstelling van uw verwarmingsinstallatie, een andere energie-leverancier etc etc.

Soms zijn grotere maatregelen nodig: zuiniger kantoor-apparatuur, goed isoleren, op een andere manier omgaan met uw transportbehoeften...

GRPHN is uw perfecte partner om hierin te adviseren en voor u de juiste producten en bedrijven te vinden die besparingen in uw bedrijf kunnen realiseren. GRPHN heeft altijd een ‘budget-oplossing’ voorhanden.

Daarbij hanteert GRPHN zelf een uurtarief, waarmee u het advies al heel snel terugverdient.
 

Print-web integratie

Vrijwel iedere werknemer heeft tegenwoordig toegang tot een computer en vrijwel iedereen heeft een smartphone op zak. Ondanks dat zijn we nog steeds een groot deel van de dag bezig om informatie van papier over te nemen naar het web en in de juiste databestanden.

Zeker bij kleinere bedrijven ligt er vaak nog gewoon een bestelboek onder de toonbank, worden productcodes over-getypt, bestellingen handmatig ingevoerd, enveloppen met de hand geschreven etc etc. Begrijpelijk ook, want die flexibiliteit is vaak ook uw concurrentievoordeel.

Toch valt er met de toepassing van QR-codes en smartphone applicaties een wereld te winnen. Op zo'n manier dat u uw klanten beter kunt helpen met minder fouten. Het kost u daarmee ook nog eens minder tijd, waardoor u meer rendement op uw werk kunt maken.

GRPHN wijst u de weg in de mogelijkheden. Of maakt een toegesneden oplossing voor uw workflow.
 

Telecom

Veel van de communicatie met uw klanten gaat tegenwoordig via de website of over de mail. En toch geeft goede telefonische bereikbaarheid net even dat extra stukje vertrouwen in uw bedrijf dat uw klant nodig heeft.

Telefonische bereikbaarheid is echter duur. Er moet immers altijd iemand de telefoon op kunnen nemen. Een telefoondienst biedt uitkomst. Uw klant is daar echter meestal niet mee geholpen. Die wil nog steeds inhoudelijk antwoord op zijn vraag en dat kan een telefonist meestal niet geven.

Gelukkig biedt Voice-over-IP een goede oplossing voor dit probleem. Een slimme doorschakeling kan wonderen doen voor uw klanttevredenheid. En u hoeft niet langer op kantoor te zijn om toch uw telefoon te beantwoorden.

GRPHN heeft een kant en klare oplossing voor ZZP-ers en kleinere bedrijven op de plank liggen. Voor ongeveer ongeveer 350 euro (exbtw) installeert GRPHN bij u op lokatie een router en bijbehorende voip-accounts waarmee u perfect bereikbaar bent op een vast lokaal nummer, waar u ook bent in de wereld. En dat allemaal tegen een fractie van de gesprekskosten die u vroeger voor een doorschakeling naar mobiel of naar uw vakantie-adres in het buitenland betaalde. U kunt bovendien uw abonnement voor uw vaste telefoonlijn voorgoed opzeggen.
 

Energiebesparing

In uw onderneming kunt u vaak enorm besparen op energiegebruik. Echter besparende maatregelen alleen zijn daarvoor niet voldoende. Het gaat er ook om dat uw medewerkers zelf actief worden in het nadenken over energiegebruik en besparing. GRPHN komt graag bij u langs om met u een ‘bewustwordingsprogramma’ op te stellen. Het levert u op termijn veel geld op en maakt uw concurrentiepositie in de toekomst ijzersterk.
 

Ergonomie

De gezondheid van uzelf of uw werknemers op de werkvloer garanderen kan u veel geld en uitval van productie besparen. Soms kunnen kleine aanpassingen aan het meubilair, machines of aan het productieproces, wonderen doen voor uw ‘workflow’. GRPHN komt bij u langs voor een gratis scan en adviseert u graag over de mogelijkheden.
 

Data-security

De meeste mensen en bedrijven hebben gelukkig niets te verbergen. En toch wordt u er niet blij van als uw bedrijfsgegevens of klantgegevens zomaar op straat komen te liggen. GRPHN kan u uitstekend adviseren hoe u gegevens kunt beschermen en ervoor kunt zorgen dat alleen u toegang heeft tot uw data.
Volg GRPHN op Twitter

GRPHN_webdiensten
Veilig, eenvoudig
en betaalbaar


• uw pagina op internet 2,00 p/m*
• website eigen beheer 10,00 p/m*
• website full-service 21,00 p/m*
• contact/inschrijfformulier 1,00 p/m*

Ga naar de volledige prijslijst

* prijzen op basis van jaarcontract
 
KVK 58468900 • 0575-712073 • grphn.com/contact