Praktische en betaalbare ICT oplossingen

„Ik wil een website die mij werk uit handen neemt.”

U bent als kleinere organisatie of zelfstandig ondernemer het liefste bezig met waar uw hart ligt. En soms moet u daarbij schipperen met een klein budget. Aan de andere kant wilt u met uw tijd mee. Mensen hebben tegenwoordig smartphones en zijn niet meer gewend te bellen, te mailen of een papieren formuliertje in te vullen, als ze informatie zoeken of zich ergens voor willen aanmelden.

Het neemt u werk uit handen als mensen makkelijk dingen via uw website kunnen regelen. En het voordeel is ook voor u. U heeft beter overzicht over aanmeldingen en informatieverzoeken, u hoeft niet de hele dag klaar te zitten achter de telefoon en de kans op het fout overnemen van gegevens (naam, email-adres etc) wordt ook beperkt.

Bovendien zijn gegevens die centraal staan opgeslagen, beter gearchiveerd. U hoeft geen lijsten of mailtjes met persoonsgegevens, rond te sturen of op uw computer te bewaren. Waardoor u veel eenvoudiger kunt voldoen aan de eisen die de AVG aan uw organisatie stelt..

 

„Ik wil dat bezoekers meer via onze website kunnen regelen, maar zo’n systeem laten maken is zo duur.”Bij GRPHN zijn we gericht op praktische en betaalbare oplossingen voor kleinere organisaties en bedrijven. Wij laten ICT voor u werken, ook voor u als kleinere organisatie of zelfstandig ondernemer.

Het unieke van GRPHN is dat we bij iedere oplossing volledige implementatie en service bieden. We sturen u dus niet met een kluitje in het riet, maar blijven erbij om de door u gevraagde oplossing ook echt te laten werken zoals u dat voor ogen had.

Ons prijsmodel en productaanbod is gebaseerd op abonnementsvormen. De implementatie of het bouwen van een oplossing is gratis. U betaalt zolang u er gebruik van maakt. Geen hoge bedragen. U heeft bijvoorbeeld al een webpagina (inclusief contactformulier) voor € 24 per jaar*. Een full-service website (inclusief 12 uur technische/redactionele ondersteuning) kost €250 per jaar, inclusief hosting*.

Maar niet alleen dat. We geven ook praktisch advies over procesinrichting kantoorautomatisering en kostenbesparing:
- Hoe maak je complexe administratieve processen overzichtelijk en beheersbaar?
- Hoe ben je bereikbaar voor je klant en hoe blijf je met je klant in contact?
- Hoe zorg je dat je bedrijfskosten zo laag mogelijk blijven?
- Hoe zorg je dat je met minder werkuren of inzet van vrijwilligers een beter resultaat behaald?

We onderscheiden ons in prijs, service en snelheid. De kosten voor onze eigen bedrijfsvoering houden we zeer laag. Geen dure auto's, lunches, statig kantoor of nette pakken. En daar betaalt u dus ook niet voor!

Of je nu een éénpitter met duizend poten bent, of een stichting met tientallen vrijwilligers; GRPHN heeft voor vrijwel ieder denkbaar werkproces een passende oplossing. Wij leveren onze diensten het liefste aan maatschappelijk betrokken organisaties en geëngageerde ondernemers. Omdat we veel ervaring hebben met implementaties van onze oplossingen in vergelijkbare situaties, kunnen we snel schakelen en meestal binnen een paar dagen al een passende oplossing bieden. Daarbij werken we doelgericht, integer en betrokken.

Het leveren van praktische functionele oplossingen, zodat u uw doel bereikt, dat is wat wij het liefste voor u doen.

* Inclusief hosting, exclusief domeinregistratie ad € 5.99 p/j voor een .nl domein. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Als uw als organisatie of particulier geen btw kunt terugvragen, informeer dan naar de compensatieregeling.

Volg GRPHN op Twitter

GRPHN_webdiensten
Veilig, eenvoudig, betaalbaar

  • uw pagina op internet 2,00 p/m*
  • website eigen beheer 10,00 p/m*
  • website full-service 21,00 p/m*
  • contact/inschrijfformulier 1,00 p/m*
* prijzen op basis van jaarcontract, exclusief 21% btw

Ga naar productoverzichtKVK 58468900 • grphn.com/contact
©